Foto:
Smartgarasje

5 fordeler med en digital felles­garasje

Hvorfor bør du velge en digital fellesgarasje? Bedre administrasjon, økt trygghet og lavere kostnader er bare noen av fordelene ved å velge et digitalt garasjesystem.

1) Alltid kontroll på hvem som har tilgang til garasjen

Du kjenner til problemet; fjernkontroller, nøkler og nøkkelbrikker mistes og lånes bort. Det gjør det vanskelig å ha kontroll på hvem som har tilgang til garasjen til enhver tid.

Et digitalt nøkkelsystem er en bedre og tryggere løsning. Med digitale nøkler finnes det ingen nøkler eller fjernkontroller på avveie. Styrer i sameier og borettslag har alltid oversikt over hvem som har tilgang til garasjen, og kan enkelt avslutte tilgangen når beboere flytter ut. Det gir økt sikkerhet for eksempel ved innbrudd, da politet enkelt kan få tilgang til hvem som har åpnet garasjeporten i et gitt tidsrom.

2) Enklere og bedre administrasjon av garasjen

Administrasjon av garasjeanlegg er svært tidkrevende, og ofte lite effektivt. Batterier på fjernkontroller må skiftes. Fjernkontroller som mistes må bestilles opp, programmeres og distribueres. Nøkler og fjernkontroller må kreves inn eller overleveres til nye eiere og leietakere. Vaktmestere og håndverkere må slippes inn og ut av garasjeanlegg, eller eventuelt låne fjernkontroll eller nøkler.

Et digitalt nøkkelsystem forbedrer og effektiviserer administrasjon av garasjen. Med digitale nøkler kan styrer i sameier og borettslag gi tilgang til garasjen umiddelbart, og dele midlertidig tilgang med håndverkere slik at de selv kan åpne porten i tidsrommet de trenger det. Et digitalt nøkkelsystem gjør det også enklere å sende ut informasjon til garasjebrukere, for eksempel i forbindelse med garasjevask, rydding av sykkelstativ eller ladestasjon til elbil.

3) Lavere kostnader totalt sett

En fjernkontroll koster mellom 500 og 1000,- pr stk. I et gjennomsnittlig sameie med 100 garasjeplasser, utgjør fjernkontroller dermed en investering på 50.000-100.000,- og en betydelig kostnad hver gang beboere mister eller blir frastjålet fjernkontrollen. Tiden styrer i sameier og borettslag bruker på administrasjon av dette, er ikke medregnet.

Du sparer både tid og penger med en digital fellesgarasje. Et digitalt nøkkelsystem koster fra 490,- / mnd. for hele sameiet eller borettslaget.

4) Fleksibel portåpning for beboerne

Folk er forskjellig. Der noen ønsker å åpne garasjeporten fra app, smartklokke eller carplay, foretrekker andre å kunne ringe garasjeporten for å åpne. Stadig flere ønsker å åpne garasjeporten med talestyring eller helautomatisk ved hjelp av skiltgjenkjenning eller posisjonering av mobilen.

Det er ikke lenger et problem at vi er forskjellige – med et digitalt garasjesystem kan hver enkelt beboer velge den åpningsmetoden de selv foretrekker. Dette inkluderer allerede eksisterende fjernkontroller. Parqio gir deg friheten til å velge det som passer deg best.

5) Gjestetilgang og utleie av garasjeplass

Leier du ut garasjeplassen din fra tid til annen? Eller kanskje du får regelmessig besøk og middagsgjester som trenger tilgang til garasjen?

Du trenger ikke lenger å møte gjester ved garasjeporten, eller låne ut fjernkontrollen til leietakere eller andre som kommer regelmessig på besøk. Den tiden er forbi. Med en digital fellesgarasje kan du selv gi tilgang til andre – både midlertidig og permanent.

Digitale fellesgarasjer er morgendagens løsning. Parqio tilbyr en smart, fremtidsrettet løsning for administrasjon av garasjer i sameier, borettslag og næringsbygg. Med en digital garasjenøkkel finnes det ingen nøkler eller fjernkontroller på avveie. Bedre administrasjon, økt trygghet og lavere kostnader er bare noen av fordelene ved å velge et digitalt garasjesystem fra Parqio.
Fakta

Parqio-systemet

  • Over 10.000 daglige portåpninger
  • Åpne porten med app, automatisk, oppringing eller med eksisterende fjernkontroller
  • Koster 490,- pr mnd pr garasje
  • Kontakt oss for mer info om Parqio
Gaustadalléen 21
0349 Oslo
Org. nr. 922 590 265