Hopp til innhold

Endre en brukers tilgang og tillatelser

Slik endrer du tilgang og tillatelser hos eksisterende brukere i Parqio Admin.

Sist oppdatert 23. oktober 2026 · Sjekket for app 4.0.3

Før du begynner

Finn brukeren du vil endre tilgang og tillatelser på

Parqio Admin, siden «Brukere» med Jonas Kvernberg åpen til høyre: under «Plasser» står Plass 2 i Solenga Terrasse med «Slutter 31/12/2026»
  1. Trykk på «Brukere» i menyen (på mobil finner du menyen ved å trykke på (☰)-knappen øverst til høyre).
  2. Trykk på brukeren eller søk etter brukeren i søkefeltet. Du kan alltid finne brukere ved å søke på telefonnummeret.
  3. Trykk på plassen du vil endre, under «Plasser».

Rediger tilgang og tillatelser

Vinduet «Tilgangstid og tillatelser» for Plass 2 med «Fra» og «Til», bryterne «Kan dele tilgang» og «Send tekstmelding», knappen «Lagre» og «Fjern brukeren fra plassen»
  1. I feltet «Fra» velger du når brukeren skal ha tilgang fra.
  2. I feltet «Til» velger du når tilgangen skal utløpe.
  3. «Kan dele tilgang»: Velg om brukeren skal kunne dele tilgang med andre.
  4. «Send tekstmelding»: Velg om brukeren skal få tilsendt en tekstmelding med informasjon om tilgangen og hvordan de kan åpne garasjen. Anbefales dersom du har gjort endringer på tilgangen. Hvis «Send tekstmelding» er skrudd på, sendes tekstmeldingen når du trykker på «Lagre»-knappen.
  5. Trykk «Lagre».

Fant du det du lette etter?

Fant du ikke det du lette etter?Kontakt kundeservice