Hoppa till innehåll

Ändra en användares tillgång och behörigheter

Så ändrar du tillgång och behörigheter för befintliga användare i Parqio Admin.

Senast uppdaterad 23 oktober 2026 · Kontrollerad för app 4.0.3

Innan du börjar

Hitta användaren du vill ändra tillgång och behörigheter för

Parqio Admin, sidan ”Användare” med Oskar Wallentin öppen till höger: under ”Platser” står Plass 2 i Solenga Terrass med ”Slutar 31/12/2026”
  1. Tryck på ”Användare” i menyn (på mobil hittar du menyn genom att trycka på (☰)-knappen uppe till höger).
  2. Tryck på användaren eller sök efter användaren i sökfältet. Du kan alltid hitta användare genom att söka på telefonnummer.
  3. Tryck på platsen du vill ändra, under ”Platser”.

Redigera tillgång och behörigheter

Fönstret ”Åtkomsttid och behörigheter” för Plass 2 med ”Från” och ”Till”, reglagen ”Kan dela åtkomst” och ”Skicka SMS”, knappen ”Spara” och ”Ta bort användare från plats”
  1. I fältet ”Från” väljer du när användaren ska ha tillgång från.
  2. I fältet ”Till” väljer du när tillgången ska upphöra.
  3. ”Kan dela åtkomst”: Välj om användaren ska kunna dela tillgång med andra.
  4. ”Skicka SMS”: Välj om användaren ska få ett SMS med information om tillgången och hur de kan öppna garaget. Rekommenderas om du har gjort ändringar i tillgången. Om ”Skicka SMS” är aktiverat skickas SMS:et när du trycker på ”Spara”-knappen.
  5. Tryck på ”Spara”.

Hittade du det du letade efter?

Hittade du inte det du letade efter?Kontakta kundsupport